Térítéses betegellátás

A Debreceni Egyetem Klinikai Központon belül a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által nem, vagy csak részben térített betegellátáshoz kapcsolódó kórszövettani, citodiagnosztikai, molekuláris daganatpatológiai vizsgálatok térítés ellenében vehetőek igénybe. A szükséges vizsgálatokról mindenképpen szükséges egyeztetni a kezelőorvossal.

Ezen felül lehetőséget biztosítunk a nem biztosítottak és a biztosítottak által saját kérésre, vagy kizárólag térítés ellenében igénybe vehető vizsgálatok elvégzésére.

Biztosított: aki a társadalombiztosítási azonosító jelét (TAJ szám) igazoló, érvényes hatósági igazolvánnyal, illetve Európai Uniós egészségbiztosítási kártyával, vagy az azt helyettesítő nyomtatvánnyal (biztosítást igazoló okmánnyal) rendelkezik.

A biztosított térítésmentesen jogosult igénybe venni a NEAK által térített egészségügyi szolgáltatásokat.

Szolgáltatásainkat a vonatkozó díj befizetése ellenében a REOF Térítéses Betegellátó Központ munkatársainál (http://reof.hu/cegunkrol/) lehet igényelni, akik több nyelven (többek között ukránul, oroszul, románul) anyanyelvi szinten beszélnek és lehetőség szerint minden problémára igyekeznek megoldást találni. Igény esetén tolmácsolást, szakfordítást, betegkísérést és betegszállítást is tudnak biztosítani.

Frissítés dátuma: 2020.03.05.